Det har aldrig varit så enkelt att hålla rent som med en antibakteriell spray

Köp gärna hem en antibakteriell tvål. Många oroar sig för att handspriten ska ta slut. Om du har köpt hem en bra tvål behöver du inte leta med ljus och lykta efter handsprit. Det kan ändå vara värt att köpa hem antibakteriell spray.

Du kan använda en bakteriedödande spray överallt. Kom ihåg att det inte är istället för handtvätt. Investera gärna i en antiseptisk tvål.

Det går inte att helt bakteriesäkra ett hem. Coronavirus kan överleva på plastföremål i tre dagars tid. En antibakteriell spray ger dig ett bra skydd.

Snabbt skydd med bakteriedödande spray

Den bakteriedödande spray ger ett bra grundskydd. Ditt hem får mindre bakterier på ytor som du använder ofta. Just handtagen är det många som glömmer bort.

En coronasmittad person kan ha tagit i samma dörrhandtag som du. Dina händer är smittbärare igen. Du kanske även kommer åt olika kroppsöppningar.

Nu ångrar du dig kanske att du inte använde ytdesinfektion. Många som jobbar i offentliga miljöer använder handskar. Handskarna kan vara avgörande vid en pandemi.

Handtagen kan vara riktiga smittspridare

Om du har en spray med handsprit mot virus kanske du tänker att du kan använda den också för att döda virus på handtag och andra ytor. Idag vet man att handspriten inte skyddar mot allt. Med en antibakteriell ytdesinfektion får du ett bättre resultat.

Du dödar alla bakterier med en antibakteriell spray. Du behöver inte gnida med händer och kommer åt precis överallt med sprayen. Sprayen fungerar överallt.

antibakteriell

Man vet aldrig när den bakteriedödande spray kan användas. Det är bara att spraya på handtaget innan du öppnar dörren.

Överdriv inte

Just nu är det vanligt med influensasymtom. Om du har bra produkter hemma så är du skyddad på ett bra sätt. Se till att få in bra rutiner för antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray.
Många kunder gillar Smittstopp. Det finns på nätet.