Det är slut på handsprit på apoteket var kan du köpa desinfektionssprit nu?

Det blir allt svarare att undvika det nya viruset, även i Europa. Det är många som fortfarande går på myten om handsprit på apoteket. Desinfektionssprit har lurat många. Hansprit biter ju inte på coronaviruset.

Du känner väl till att du kan välja andra varor än handsprit på apoteket?

Det finns helt klart alternativ till den handsprit apoteket säljer och du kan få bättre lösningar om du väljer andra produkter. Alla vet inte att desinfektionssprit inte är det bästa alternativet mot bakterier.

virusskydd

Om du använder handsprit ofta så kan du få problem med huden. Många upplever handsprit som obehaglig efter en tid.

Det är knasigt att folk rusar till butikerna för att köpa handsprit som inte fungerar. Om du köper en antiseptisk tvål så kan du vara säker på att den verkligen dödar viruset.

Prova även att köpa alkoholfri bakteriedödande desinfektion. Det kan vara bra att ha katjonisk handdesinfektion hemma också.

Glöm inte att tvätta händerna

Om du bor själv så kanske du kan hålla smittan stången. Med en antibakteriell spray får du ett extra skydd.

Svårare blir det om du har barn hemma. Det är vanligt att barn som går i skolan blir smittade av varandra. Man måste se upp. Om barnen lär sig att tvätta händerna så är mycket vunnet.

Just nu måste du byta kläder oftare. Ha kläder anpassade för att ha på sig inomhus. Då kan du vara säker på att smittan stannar ute. Du kan använda bakteriedödande spray om kläderna är kontaminerade.

När sprayen har torkat kan den ätas, därför kan den användas på livsmedel. På så vis dödar du virus. Bästa fabrikat är IONplus och Holistic.

Sprayen är mångsidig, den kan användas som ytdesinfektion

Glöm inte bort ytorna i ditt hem. Med ytdesinfektion håller du viruset borta. Ta ut matkassarna på balkongen och sprayen dem innan du tar in dem i köket.

Alla måste hålla samma rutiner. Du måste ha handtvål vid alla kranar. Många har bara tvål i badrummet. Ha det i köket också. HANDSPRIT FRÅN APOTEKET kan inte ersätta det.