Vad är bästa sättet att skaffa sockerfri Indian tonic?

Hur får du hem sockerfri Indian tonic på enklaste vis?

Det spelar ingen roll om du använder dig av Tonic water ofta till drinkar eller som måltidsdryck eller bara då och då. Visst är det trist när det är slut på Zero Indian Tonic i butiken? Vilken tur att du har en kolsyremaskin och den bästa essensen så att du kan göra din egen.

Att dricka sockerfri läsk är populärt, men sockerfri tonic blir inte alltid så lyckat. Även om den är nyttigare är det kanske inte värt det ifall den inte smakar gott. Vilken besvikelse när du blandat en GT och märker att den smakar illa. Inte lätt att njuta då!

vikingsoda

Det viktiga är att undvika drycker som sötats med till exempel cyklamat, acesulfam K, stevia, aspartam, fenylalanin och sackarin. Det skall vara sötningsmedel som är gjort av socker för att smaka bra, Aromhuset är ett bra exempel. Det är dessutom prisvärt. En flaska ger 12,5 liter läsk, vilket är 55 procent mer.

Det är enkelt att göra sockerfri Indian tonic i din egen läskmaskin

Det bästa Tonic water du kan få är det som du kan göra med din kolsyremaskin. Vare sig du vill ha tonic zero eller vanlig tonic. Med en kolsyremaskin gör du enkelt din egen dryck med kininsmak i stället för att köpa den i butik.

Du kan själv göra Tonic Water Indian och sedan bland en smarrig gin och tonic. SOCKERRFRI INDIAN TONIC är lika god trots att den inte innehåller något socker. Med den rätta essensen för sockerfri tonic får du alltid ett perfekt resultat.

För den rätta känslan – gör Zero Indian Tonic med hjälp av din egen kolsyremaskin. Fast du gillar vanligt socker så vet du kanske att det inte är så hälsosamt. Du kanske också får skuldkänslor så att det inte smakar lika gott.

Så här gör du ett smarrigt Tonic water med din läskmaskin

Hur får du ditt sockerfria Tonic water att smaka gott när du gör det med kolsyremaskinen? Det här är en fråga som först och främst har svaret att du måste köpa rätt essens för Zero Indian Tonic.

Har du väl hittat en en god essens för sockerfri Indian tonic kan du koppla av. Nu är det bara att följa instruktionerna vad gäller andel essens till din flaska med vatten. Var noga när du blandar din essens. Ta inte för mycket och inte för lite.

När du väl har testat i enlighet med instruktionerna är det klart att du kan välja att använda lite mer essens för att få en starkare smak eller tvärtom. Instruktionerna är ofta bra, så blanda din tonic i enlighet med dem och prova dig sedan fram.

Se till att alltid ha tonic hemma så att du kan blanda en GT

Har du en kolsyremaskin behöver du aldrig vara utan tonic! bästa tonic water Med en bra smakessens för sockerfri Indian tonic kan du alltid blanda en god drink när du får anledning till det. Glöm inte att köpa essenser till din kolsyremaskin så att du kan bjuda goda vänner på läsk eller en spännande drink!