Så här enkelt har du aldrig TAGIT BORT DÅLIG LUKT förut

Under vintertid är det många som får fotsvett. För vissa fortsätter problemet även på sommaren.

Men skäms inte, det är en helt naturlig kroppsfunktion. Du kan köpa särskild spray mot fotsvett. Ingen mer dålig lukt alltså.

ta

Hos allt-fraktfritt.seerbjuder 2 sprayer. Den ena är Luktstopparen, den är så hudvänlig att den fungerar som deodorant under armarna. Håller svetten borta i 10 timmar.

Ju äldre skorna är desto svårare

Det är ingen ide att försöka rädda slitna skor. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Men oftast är det nog ingen större ide.

Det är ju ändå ganska billigt att skaffa nya. Allt måste kastas tillslut. Även skor. Använd bara luktborttagningsspray på skor som du fortfarande tycker om att ha på dig.

Nu är det enklare än någonsin att ta bort dålig lukt

Det finns lite olika typer av spray som är till för att få bort röklukt och svettlukt. Alla produkter håller givetvis inte samma standard. När du väljer en sort som Luktstopparen så kan du lita på att det inte kommer att vara farligt. Du kommer att hålla skorna i trim.

Om du vill nå bäst resultat ska sprayen användas direkt i skon. Spruta på ett lager. Du behöver inget mer. Vänta bara på att sprayen torkat. Sedan känner du ingen svettlukt mer.

Varför försvinner inte lukten?

Att ta bort dålig lukt kan ibland ta lång tid, därför är det viktigt att utreda alla potentiella orsaker. Titta på dina strumpor. Prova att byta strumpor till de med 100 % bomull.

Prova att byta strumpor. Byt en gång om dagen. ta dän kattkiss doft Om man byter oftare så är ju chansen mindre att det luktar. Om du kan byta två gånger per dag så kan det vara ett bra sätt att motverka svettlukten på.

Fötterna får inte heller glömmas bort. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Vid större problem kan man prova att använda Luktstopparen direkt på fötterna.

Om du behandlar skorna men inte fötterna spelar det ingen roll.