Nu finns äntligen Grönfri och Grönfri Proffs att köpa billigt!

Idag vet vi att mögel kan skada både människor och hus. Möglet har ingen chans mot medel som Grönfri eller Grönfri Proffs och dess verkan.

grön

Det är populära produkter. Grönfri har bevisad effekt.

Grönfri är största märket men de är inte ensamma. Många olika varumärken har samma verksamma substans. Påväxt-Stopp brukar oftast kunna hålla ett lägre pris. Enklast är att beställa på nätet.

Grönfri fungerar bra både inomhus och utomhus

Tvätta fasaden eller taket. Trädgårdsplattorna blir som nya.

Använd en högtryckstvätt för att nå upp på taket. Svartmögel har ingen chans om du använder Bensaltensid eller liknande medel.

Mixa på rätt sätt

För bäst resultat måste du blanda på ett sätt som ger bäst effekt. Det är inte svårt att förstå varför Grönfri eller Grönfri Proffs säljer så bra.

Läs instruktionerna om hur du använder Grönfri. Med en liter Grönfri får du alltså 5 liter brukslösning som du sedan använder för att få bort lavar, mögel och alger. Andra medel som Grönfri Proffs har andra rekommendationer.

Lösningen som används heter Bensaltensid och är blandad till 8 %. Du kan köpa den som 50 % också. Späder man ut denna 6 gånger med vatten har man en starkare produkt som sedan kan spädas ut ytterligare 5 gånger. Låga priser gäller.

På kemikalieinspektionen står mycket bra fakta. Späd det med lika delar vatten.

Det skonar miljön på lång sikt.

Regelbunden rengöring ger bättre resultat

Behandla ofta med Grönfri för att hålla mossan borta. Algerna far iväg.

Ligg steget före och behandla ofta. Regelbunden takrengöring är verkligen klokt av flera skäl. mossa på tak Taket blir ju finare.

Ibland kan påväxten ha pågått ganska länge. Det kan sluta med att du måste riva allt.

Du kan spara en del pengar

Blir det fel kan det kosta en del, därför är det bra att lösa det så fort som möjligt. Då slipper du renovera. Därför finns produkter som Grönfri.