Just nu kan det vara slut handsprit på apoteket då kan det vara svårt att få tag på desinfektionssprit

När fler och fler svenskar insåg att Europa hade drabbats av en pandemi som inte tycktes bry sig om gränser eller språk blev det panik. Flera har redan köpt handsprit på apoteket. Det finns bättre val än desinfektionssprit. Coronaviruset klarar av handspriten utan problem.

Du känner väl till att du kan välja andra varor än handsprit på apoteket?

Om du tror att de bästa varumärket är handsprit apoteket så tror du fel. Många har fått uppleva att desinfektionssprit inte har fungerat som man trott.

pandemi

De som ofta använder handsprit får problem med huden. Handdesinfektionsmedel med alkohol kan vara otroligt obehagliga att använda ofta.

Folk köper det trots att de vet att det inte genererar rätt skydd. Då är det bättre att välja en antiseptisk tvål istället.

Du kan köpa alkoholfri bakteriedödande desinfektion som är gjord för att vara effektiv och enkel att använda. Produkter som katjonisk handdesinfektion kan användas när som helst på året.

Kom ihåg att alla i ditt hushåll måste hålla händerna rena

Den som bor själv har kanske ett bättre skydd. Du kan även prova att använda den antibakteriella sprayen.

I hem där det finns barn är det inte lika självklart. Kanske har dina barn blivit smittade i skolan. Man måste se upp. Barn måste lära sig att tvätta händerna genast då de kommer hem.

Just nu måste du byta kläder oftare. Det är bra om man har kläder för inomhusbruk. Kläder som du har använt inne har inte smittats utifrån. Du kan använda kolloidalt silver på kläder som har varit ute.

Sprayen är säker att använda på livsmedel. Sprayen övervinner alla virus. Många tycker att IONplus och Holistic.

Sprayen är mångsidig, den kan användas som ytdesinfektion

Rengör även ytorna på jobbet. Du kan bruka ytdesinfektion för att se till att viruset inte följer med hem. Viruset kan fastna på matkassar.

Lär alla som finns i ditt hushåll hur man ska använda en antibakteriell spray. Finns det en kran måste det också finnas en handtvål. Ha tvål på andra ställen också. Ha det i köket också. Tänk på det istället för att köpa HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.