Gör egen julmust som är nyttig med läskmaskin

JulmustEN hör julen till. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

Som lösning på problemet finns nu läskmaskinEN att köpa tillsammans med olika koncentrat så att du kan blanda efter egen smak. Att man gör en rejäl insats för miljön är en extra bonus.

smakessens

Det finns god anledning att välja koncentrat för hemläsk. På så vis får du en godare läsk. Genom att använda smakessenserna har det aldrig varit enklare att få den smak som man vill ha. De fungerar tillsammans med alla läskmaskiner.

Så smakar riktig julmust

Med Aromhusets läskkoncentrat får du en julmust som levererar. Det enda du behöver är en flaska med smaken. En flaska ger 12,5 liter. Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare smak.

Så använder du smakessenser

LäskmaskinEN gör mer än bara julmust. Du kan exempelvis prova att göra egen slush som du kan smaksätta med julmust-essens. Det finns även colasmak som du kan använda.

Det är roligt att göra egen läsk och du kommer snart att märka att du kan skapa den perfekta drycken på detta vis. De varierande smakerna kan i princip blandas som du önskar. Smakkombinationerna är i det närmaste oändliga.

Du kan själv göra unika smaker som inte finns i butik. Du kan utgå ifrån att de bara innehåller en bråkdel av den sockerhalt som butikläsken har. Läskmaskin De fräscha och annorlunda smakerna kommer att uppskattas i alla sammanhang.

Gör bubbelvatten som du aldrig tröttnar på

Många vill ju ha julmust året om. Det är också möjligt att butikens bordsvatten inte faller dig i smaken. Med läskkoncentrat så kan du få den dryck du vill ha när du vill ha den.

Hemmagjord läsk tröttnar man ju aldrig på. Du kan kombinera hur du vill – alltid.

Välj rätt smak

När du beställer smaker till läskmaskinEN, köp hem de smaker som du gillar. Prova lite olika varianter och smaker. Om du ska ha fest kan du till exempel köpa Ha Grape Tonic.

Din läsk blir godare än många andra. Hos ALLT-FRAKTFRITT.SE kan du köpa originalextrakt som smakgivare.

Du bestämmer själv hur starka smaker du vill ha.Det har aldrig varit enklare att få goda måltidsdrycker.