Starta eget och lyckas på kort tid med en verksamhet som många behöver

Ett bra sätt att komma igång efter att ha starta eget är att bli återförsäljare av produkter som Grönfri.

Vissa branscher är förknippade med lägre kostnader än andra. Tiden är mogen att prova idag.

Inte mycket arbete måste till, det är bara att köra igång. Naturen har ingen chans mot medlet. Ca 4 år senare ringer kunden igen och så fortsätter det. Surfa runt lite och bli förvånad.

Det här är ett jobb som många klarar av och som dessutom har en stor publik. Många behöver hjälp med att få bort mossa och annan tillväxt på och omkring huset. Tala bara om för kunderna vad du kan stå till tjänst med.

mögelfritt

Våga starta eget du också

Du behöver inte börja i stor skala. En budget på ett par hundra är allt som behövs för ett lyckat jobb. Viss kringutrustning kan dock vara bra.

Ogräset har ingen chans.

Tak är inte det enda som du kan arbeta med. Många vill ha hjälp med trädgårdsmöblerna också.

När du väl kommer ut till ett jobba kan du kolla om det finns mer som skulle behöva rengöring. De flesta gillar inta att rengöra fasaden, det kan du hjälpa till med. Snabbare jobb finns inte.

Enklare kan det inte bli. Grönfri är ett populärt val för att ta bort mossa.

Då kan du tjäna stora pengar. Hemligheten är Bensalkonklorid. Prova att använda Påväxtfri Proffs också.

Vissa preparat är upp till 50 %. Blanda ut det med vatten.

Inte nog med detta, priserna för takbehandlingar är skyhöga. Surfa runt och titta. Höga kostnader är det. Detta efter ROT avdrag – ROT betalar ytterligare 1000 till takbehandlaren.

Lägg dig lägre i pris i början. Många slantar blir det.

Mer blir det. Som företagare kontaktar du så klart Påväxt-Fri på deras sajt. Det är bra att ha bra grejor från början.

Det finns inget krav på registrering. Uppgifterna kommer förtryckta från Skatteverket. Prova företag som Frilans Finans.

Granska kunden innan du kör igång.Tjänster som syna.se kan vara bra att använda till detta. Har kunden anmärkning tar du alltid betalt i förskott.

När det rullar på kan du ta nästa steg. Då är bolaget juridiskt ansvarigt och inte du. Se till att vara rätt försäkrad från början. F-skatt och moms registrerar du dig för på verksamt.

Med tiden kan du skala upp om du skulle vilja det. Du kanske har mer tid över på helgen. Ett bra sätt att dryga ut lönen på.

Vet du var kunderna finns?

Marknadsför din rörelse på ett bra sätt. När du starta eget måste du ha en plan.

Prata med webbyråer. På nätet kan du nå ut till alla. Lokala Googleannonser som bara visas på din ort är ett annat sätt.

Du kan annonsera på Blocket och i andra forum online där folk ställer frågor om hur de ska få bort mossa från tak och trädgårdsplattor. Prenumerera på olika branschutskick.

Det viktigaste är att du annonserar så att folk vet att ditt företag finns. Lägg lappar i brevlådorna i bostadshus. Svårt är det inte. Häng upp lapparna på tavlor. De finns i affärer.

Så genererar du kunder.
algmedel
Villaföreningar finns överallt och kan erbjudas 10% rabatt om beställningarna kommer inom en viss tid. Det finns mängder av “hyr hantverkare sajter” du kan finnas på.

Medlet är inte särskilt dyrt.

Hur mycket ska du ta betalt

Se över dina fasta kostnader innan du starta eget. Börja med att låna utrustning. Utforska varje möjlighet.

Oftast behöver du inte anställa någon i inledningsskedet.