Så här enkelt har du aldrig TAGIT BORT DÅLIG LUKT förut

Det är få som inte lider av fotsvett och det särskilt under vintertider då det är svårt att lufta fötterna regelbundet. Det kan även fortgå på sommaren.

Men du ska inte skämmas för fötter som luktar fotsvett, det här är trots allt en del av livet. Idag finns det spray som du kan använda dig av för att bli av med dålig lukt. Sprayen tar bort den dåliga lukten.

yocoairs

Hos allt-fraktfritt.seerbjuder 2 luktborttagande sprayer. Luktstopparen, kan användas på kroppen. Håller svetten borta i 10 timmar.

Ju äldre skorna är desto svårare

Det finns förstås skor som är bortom all räddning. Det kan visserligen vara en ide att behandla dem. Men oftast är det nog ingen större ide.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Det finns ett bäst före datum för allt. Det gäller även skor. Sprayen är främst avsedd på skor som du fortfarande använder.

Nu är det enklare än någonsin att ta bort dålig lukt

Det finns olika sprayer för olika områden. Alla produkter håller givetvis inte samma standard. Men när du köper Luktstopparen kan du vara säker på att du får rätt produkt. Skorna håller sin goda kvalitet.

Sprayer ska användas direkt i skorna som luktar illa. Du sprayar ett enkelt lager. Du behöver inget mer. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. Sedan är lukten som bortblåst.

Varför går inte lukten bort?

Om du försökt att ta bort dålig lukt men inte lyckats kan det bero på någonting annat. Titta på dina strumpor. Strumpor med bomull luktar sällan.

Prova att byta strumpor. Det är inte att rekommendera att använda samma par mer än ett dygn. dålig lukt skor borttagare Om man byter oftare så är ju chansen mindre att det luktar. Om du kan byta två gånger per dag så kan det vara ett bra sätt att motverka svettlukten på.

Du måste ta hand om fötterna också. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Vid större problem kan man prova att använda Luktstopparen direkt på fötterna.

Om du behandlar skorna men inte fötterna spelar det ingen roll.