Nu kan du göra fruktsoda med kolsyra

Läsk är härligt året runt. En populär svensk läsk är fruktsoda. Mycket bättre än dansk läsk, mycket bättre än amerikanska kända märken som bara bryter ner tänderna.

Du kan göra egen Fruktsoda i en läskmaskin. Du hittar Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se.

Kolsyra som bubblar på precis rätt sätt

smakarom

Har du någonsin funderat över vilken funktion kolsyra har i läsk? Ljudet är minst lika viktigt som smaken. Inom reklambranschen förstärker man oftast ljudet så att det ska låta mer.

Att göra läsk hemma resulterar i samma ljud. Inget stoppar dig från att dricka bubbelvatten varje dag. Du håller kostnaderna nere. Köp smaken av fruktsoda.

Köp flera olika smaker

Det finns en rad olika smakessenser. Du kan prova en julmustessens så här i juletid. Du behöver inte längre acceptera påskmust som julmust. Den är fräsch och kommer direkt från maskinen.

Är det inte dags för lite fruktsoda nu? Köp som läskkoncentrat och använd i valfri maskin. Prova dig fram.

Prova några av Aromhuset 25 smaker. Det kan vara mer än läsk. Minska på sockret med mildare smak.

Då det ska vara sött precis som riktig läsk

Din hemmaläsk behöver inte skilja sig från butiksläsken. Du kan få den att smaka godare. FruktsodaN kan vara söt även om den bara innehållet 80 % socker. Otroligt!

Du kan skapa ordentliga smakkombinationer om du vet vad du gör. Använd bara koncentrat av hög kvalitet.

Stora aktörer som AGA använder sötningsmedel i sina produkter. Man köper en gång sedan aldrig mer. Aromhuset produkter är värda namnet. Finns på allt-fraktfritt.se.

Välj rätt smak för rätt tillfälle. Fruktsoda är inte samma sak som andra läsksorter.

Har du bjudit på hemmagjord läsk någon gång?

Om du har en bra läskmaskin att kolsyra med så kan du absolut bjuda vänner på din läsk. Skäms inte för flaskan. Egen läsk är kul. Att man gör en rejäl insats för miljön är en ren bonus.

Fråga den du bjuder på vad personen tycker om. Kanske finns det en smak som föredras. Att du då kan ta fram den ur skåpet är ju kanon. Ingen värd kan slå dig på fingrarna.

Ha alltid flera sorters essenser hemma. smaksatt vatten Du kommer inte att ångra dig. Inte någon gång.