Med Dolce Gusto kaffekapslar kan du göra hemmagjord cappuccino

Självklart vill man ha kaffe. Prova Dolce Gusto kaffekapslar hemma. Prova dig fram.

nespresso

Allt du behöver är vatten. Cappuccino maskin kan leverera det kaffe som du vill. Det hela är hur enkelt som helst och också kul.

Följ instruktionerna till Dolce Gusto kaffekapslar

Till att börja med ska du alltid läsa instruktioner för din Dolce Gusto kaffemaskin. Kanske finns kapselmaskinen på nätet. Se till att ha rätt grejor på plats innan du drar igång.

Dosera rätt mängd vatten innan du startar apparaten. Det är vattnet som frigör smaken av kaffet. Om du vill göra kall dryck måste du se till att spaken för vattentemperaturen står på kallt läge.

Kasta kapseln när den är tom. Man kan bara använda den en gång. Tyvärr är maskinen byggd så.

Vad är en Cappuccino maskin?

Vissa väljer att använda Cappuccino maskin som det, ja. Det finns andra maskiner som är bättre byggd för detta. Den pulveriserade mjölken är redan integrerad.

En Cappuccino maskin kan göra bara cappuccino ändå. Det här blir mycket godare än cappuccino som du kan göra med pulver och hett vatten tack vare trycket i maskinen.

Vill du köpa en Dolce Gusto maskin? nespresso intenso

Oavsett om du vill göra Dolce Gusto espresso eller cappuccino kan du köpa kaffekapslar till maskinen i butiker som säljer kapslar kaffe. Du vill ju inte köpa fel Dolce Gusto kaffekapslar av bara farten.

Om kapslarna inte passar så blir det inget kaffe. Utbudet är stort och det kan vara svårt att välja rätt.

Priset spelar ju också in. Kvaliteten ska vara avgöra, inte priset. Leta så hittar du rätt tillslut.