Hur kan man ta bort dålig lukt från fötter och skor?

De flesta lider av fotsvett, speciellt under vintertider när det är utmanande att regelbundet lufta fötterna. Vissa upplever även doften som uppstår när man bär sandaler utan strumpor på sommaren|Dessutom kan lukten som uppstår när man använder sandaler utan strumpor på sommaren vara både pinsam och obehaglig för vissa|Under sommaren kan doften som uppstår när man använder sandaler utan strumpor vara både pinsam och obehaglig för vissa}.

ta

Men du behöver inte skämmas för fötter som luktar av svettiga fötter, det är trots allt en del av livet. Om du vill åtgärda problemet med stinkande skor kan du testa att använda en spray som är speciellt framtagen för att hantera detta. Sprayen kommer att se till att skon inte längre doftar illa|Genom att applicera produkten kommer skorna att bli doftfri|Sprayen kommer att eliminera den dåliga lukten från skorna.

På allt-fraktfritt.se hittar du 2 produkter för att ta bort lukt, varav en är Dofteliminatören som fungerar som en deodorant för armhålorna och på ett effektivt sätt avlägsnar doften av svett i 10-12 timmar.

Det kan förstås finnas äldre skor som är så utslitna och smutsiga att ingen behandling kommer att hjälpa.

Du behöver inte känna dig generad över svettiga fötter och dålig lukt, det är trots allt en naturlig del av livet. För att ta itu med stinkande skor kan du testa att använda en speciell spray som är framtagen för att eliminera dålig lukt.

På allt-fraktfritt.se finns det två luktborttagande sprayer tillgängliga. En av dem är Luktstopparen, som kan användas som en deodorant under armarna och effektivt eliminerar doften av svett i 10-12 timmar.

Det kan dock finnas äldre skor som är så slitna och nedsmutsade att ingen spray kan göra någon skillnad. Även dessa skor kan dock behandlas med en luktborttagare. Det är dock frågan om du verkligen vill bära skor som, även om de inte luktar illa, ser slitna ut.

När skor blir så gamla att de har förlorat sin ursprungliga färg är det dags att investera i nya par. Precis som med allt annat har även skor ett bäst före-datum. Använd luktborttagningsspray endast på skor som du fortfarande tycker om att bära.

Här är hur du kan ta bort dålig lukt genom att använda en doftspray för svettlukt. Det finns flera olika sprayer som kan användas för att eliminera röklukt och svettlukt. Vissa av dessa sprayer kan innehålla ämnen som kan vara mer eller mindre hälsosamma. Genom att välja Luktstopparen kan du vara säker på att den inte är skadlig.

Spraya direkt in i skorna som luktar illa. En enkel sprayning är tillräcklig. Låt sprayen verka en stund innan du använder skorna igen. När du sedan tar på dig skorna bör du inte längre lukta svett.

Det kan finnas ytterligare anledningar till svettlukt som inte kan raderas med en spray. Granska vilken typ av strumpor du använder. Om du använder strumpor gjorda av 100 % bomull finns det större chans att du slipper lukt. Klicka här nu för mer data

Kom ihåg att byta strumpor regelbundet. Det rekommenderas inte att använda identiska strumpor i mer än en dag. För vissa kan det vara förmånligt att byta strumpor flera gånger om dagen för att minska svettlukten. Om möjligt, överväg att byta strumpor två gånger om dagen för att bekämpa svettlukten.

Det är också viktigt att ge dina fötter korrekt vård. Ser du till att tvätta dem ordentligt när du duschar?. Vid svårare problem kan du även applicera Luktstopparen direkt på fötterna och låta det torka. Kom ihåg att om du inte tar hand om fötterna kommer de illaluktande skorna att fortsätta att lukta.