Gör egen fruktsoda med kolsyra

Det kan sitta fint med en läst ibland. En populär svensk läsk är fruktsoda. Det är tufft för utländska märken att mäta sig i konkurrensen.

Om du har en läskmaskin kan du göra egen läsk. Du hittar Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se.

Kolsyra med rätt bubbel

sodastream

Utan kolsyra är det svårt att få till någon läsk. Ljudet är minst lika viktigt som smaken. Tänk bara på känd läskreklam och hur man förstärker det där ljudet av bubblor som rör sig i drycken.

Ljudet kan återskapas i ditt kök. Du kan dricka läsk varje dag om du vill. Läsken kommer att smaka precis som du vill. Gillar du fruktsoda då ska du köpa det här.

Det finns flera smaker att välja bland

Du kan testa en ny smak varje dag om du vill. Just nu är julmustsmaken populär. Du behöver inte längre acceptera påskmust som julmust. Din must är alltid fräsch då den kommer direkt från maskinen.

Fruktsoda är en klassisk smak som kan passa många olika tillfällen. Du köper den som läskkoncentrat och så kan du använda med Sodastream eller annan maskin. Prova olika kombinationer och styrkor.

En ny smak varje dag med Aromhuset 25 smaker. Det kan vara mer än läsk. De innehåller dessutom minimalt med socker.

Då det ska vara sött precis som riktig läsk

Din hemmaläsk behöver inte skilja sig från butiksläsken. Du kan få en bättre smak. FruktsodaN kan vara söt även om den bara innehållet 80 % socker. Det är kanon!

Du kan dra på ordentligt med smakerna om du vill. Använd bara koncentrat av hög kvalitet.

Stora aktörer som AGA använder sötningsmedel i sina produkter. Man kanske inte blir nöjd alls och köper inte igen. Produkter från Aromhuset smakar som läsk ska smaka. Köp det hos allt-fraktfritt.se.

Hitta din favorit. Du kanske tror att Champis och fruktsoda är samma sak?

Vet du hur du bjuder andra?

Om du har en bra läskmaskin att kolsyra med så kan du absolut bjuda vänner på din läsk. Det är ingenting att skämmas för. Många gillar idén med egen läsk. Du hjälper miljön också.

Du kan ju fråga vad andra gillar. Det är inte omöjligt. Då är det bra om du har den hemma. Du blir en värd som inte liknar andra.

Ha alltid din favoritläsk hemma. sonjo läskkoncentrat Du kommer inte att ångra dig. Inte idag och inte imorgon!