Bra glukosamintabletter till att behandla artros kan du numera införskaffa på internet

artros är ingenting som vi måste acceptera som növändigt ont tillsammans med stigande ålder. Det finns idag saker man kan göra för att lindra artros i leder och annat bland annat med glukosamin. Frågan är om man måsta gå till apoteket för att handla glukosamintabletter?

Men varför ska vi undvika att handla glukosamintabletter på apoteken?

Du är inte ensam om du konstaterat att de glukosamintabletter som du köpt på apoteket inte fungerar alls. Apoteken har alldeles gratis fått ett monopol på denna produkt eftersom läkemedelsindustrin har valt att klassa detta kosttillskott som läkemedel.

Priserna på apoteken är skriande för höga på grund av monopolsituationen.

glukosamin

Glukosaminets effekter har studerats vid många tillfällen och bästa effekten av ämnet sägs vara vid ett intag av 1500 mg per dag. Detta rekommenderade intag oavsett om det har gällt knän, artros i fingrarna eller annan kroppsdel. Men om man köper Artrox på apoteket så får man 625 mg glukosamin per tablett.

Vad värre är att apoteken rekommenderar max 2 tabletter per dag vilket ger för lite och tre tabletter är för mycket. Vad kan man göra? glukosaminpiller för djur har inga restriktioner. Du kan hitta både pulver och tabletter avsedda för djur I hälsokostbutiker men kvaliten på dessa är osäker. Då kan en bättre lösning vara att handla online istället.

Den absolut bästa lösningen på apoteksproblemet med glukosamintabletter är att inhandla bra och billiga tabletter online

Fabrikatet GlukoPlus från Gelest AB är ett alternativ. Det här är glukosamin av hög kvalitet som är till för människor. Det är exakt samma produkt som företaget säljer I Storbrittanien som kosttillskott.

I Sverige så kan man köpa detta glukosamin online på till exempel allt-fraktfritt eller prisad, där det finns både pulver och tabletter. Etiketten säger häst eller hund men innehållet är alltså samma fina glukosamin som man som människa kan ha stor användning av.

Så om du söker glukosamin till rätt pris med bäst kvalitet är detta det bästa sätttet. Det kan ju vara skönt att veta att det är svenska butiker som följer svenska regler om handel.

Det är väsentligt att du följer en helhetsbehandling utav artros för att få fullgod verkan

Cirka tre veckor är den tid det tar förglukosaminet att börja verka. artros glukosamin Så lång tid tar det innan din kropp örjar producera smörjmedel till dina leder. Då minskar eller försvinner smärtan. GlukoPlus reklam säger: Hjälper inom tre veckor.

Det kan tyvärr visa sig att man trots glukosaminkuren inte blir helt av med sin värk. Det gäller att få en heltäckande behandling kombinerad med rätt gymnastik.

Genom att gå till en sjukgymnast så kan man lära sig bra övningar som man kan utföra dagligen hemma. Yoga hjälper också många. Man kan faktiskt prova om en daglig maklig promenad kan minska värken.

Kanske är den livsstil man har inte är den allra bästa för att minska eller slippa värken helt. Glukosaminet måste man alltid ta för efter 40-årsålden går kroppens egen produktion ner och lederna gör ont av brist på smörjmedel.